Sportspill på nett

Sportspill for de ekte supporterne av fotball i de største ligaene og turneringene verden over. Det finner man på nettet, enkelt og greit. For det er ikke så vanskelig når man har spilt FIFA hvert år siden man var liten, sett tendensene og hyllet de fantastiske spillerne i de sterkeste ligaene.

Men det er når de store lagene med de råeste stjernespillerne skal utkjempe de store slagene i Champions League, eller Europaliga, at man bør sette de beste innsatsene.

Fotball i førersetet

Ikke i bilen, men i sofaen foran tv-en. Det er der det skjer, når man har koblet opp spiller-kontoen på nettbrettet. Enkelt og greit åpner man en konto som man kan spille på. Gjør dee riktige analysene på forhånd, ha flyten, og kryss fingrene for at Ronaldo, Levandowski eller Zlatan setter ballen i mål rett før slutt. -Eller sats på at den ferske forsvareren Teisch header ballen i mål bak egen målvakt. Alle mulige veddemål kan settes opp og det er når man dobler eller tripler at innsatsen kan gi en potensiell storgevinst, det begynner å bli artig. Gang oddsene sammen og tilslutt med innsatsen og finn ut hvor lang ferien skal bli. Sett en klin kokos odds med en dertil sprø innsats og vinn enorme summer.